10,773 citiri

Conferința extraordinară Legal FUN

LegalFUN.ro organizează, în premieră națională, conferința

Legal FUN. Zâmbeşte, mâine va fi la fel 🙂

Când? Sâmbătă, 26 mai 2012, ora 12:00

Unde? Bucureşti, Universitatea Româno-Americană, Amfiteatrul 2 (et. 3)

Ce? Cine? Conferința extraordinară Legal FUN este primul eveniment de acest gen din România. Evenimentul se adresează studenților și elevilor care vor urma o carieră juridică. Domeniul dreptului este în orice caz unul fierbinte, arid, haideți să-l facem Hot! Prin intermediul proiectului Legal FUN avocații și studenții Facultăților de Drept din București vor avea plăcerea de a prezenta în public anecdote și povestiri amuzante, cu tentă juridică.

Moderatorii evenimentului sunt av. Florin Roșu (Baroul București) și av. dr. Liviu Bîrsan (Baroul Iași). Printre speakerii care vor fi în fața studenților se numără și personalități foarte cunoscute în domeniul juridic, ca av. dr. Andrei Săvescu.

Premii. Datorită generozității sponsorilor noștri vă putem oferi premii. FUN, dar cu premii serioase!

Conferinte JURIDICE.ro
online, abonament 1 an; premiu oferit de JURIDICE.ro

iDrept
online, abonament 1 an; premiu oferit de Wolters Kluwer

Legalis Standard
online, abonament 1 an; premiu oferit de C.H. Beck

Codex Iuris Civilis
carte, 4 volume; premiu oferit de Universul Juridic

Noul Cod civil. Comentarii, doctrina, jurisprudenta
carte, 3 volume; premiu oferit de Hamangiu

Noul Cod civil. Comentariu pe articole
carte; premiu oferit de C.H. Beck

Jurnalul Juridic
newsletter print, abonament 1 an; premiu oferit de Rentrop & Straton

Practica avocatiala
carte + CD; premiu oferit de JURIDICE.ro

ÎnscrieriVă invităm să vă înscrieți folosind formularul de mai jos cu maxim trei anecdote pe care doriți să le prezentați în public. Vă rugăm ca anecdotele să aibă o conotație juridică și să fie din categoria “Audiență generală”, iar nu din categoria “Interzis minorilor”. Speakerii selectați vor fi contactați via e-mail pentru detaliile tehnice necesare.

Pentru a vă înscrie ca speaker, vă rugăm să folosiți formularul de mai jos.

IMPORTANT: Se pot înscrie și speakeri care nu pot să ajungă în București în ziua evenimentului (sîmbătă, 26 mai 2012). Trimiteți o înregistrare video cu dumneavoastră, ea va fi proiectată în sala evenimentului.

Pentru a rezerva un loc în sală, ca spectator, vă rugăm să folosiți formularul de la sfârșitul acestei pagini. Numărul de locuri este limitat. Rezervarea se face în ordinea înscrierilor.

JuriulÎn cadrul evenimentului, un juriu va selecta cele mai funny prezentări. Din juriu vor face parte: av. dr. Iosif Friedmann-Nicolescu (membru al Consiliului Baroului București), av. Laurențiu Petre (directorul JURIDICE.ro), Roxana Tudoroiu (coordonator LegalFUN.ro), și președintele CS-URA.

Câștigătorii vor fi anunțați la sfârșitul evenimentului și vor fi promovați pe LegalFUN.ro și pe Facebook/LegalFUN.

Echipa Legal FUNAna-Maria Beclenaș (coordonator proiect – ana.beclenas@juridice.ro – 0720.778.125), Cristiana Budileanu, Bianca ButasAdrian CatutTeodor ComaneanuSabina DamianAdina GantoleaDiana Stoica

Parteneri media: JURIDICE.ro, HotNews.ro, DreptOnline.ro, ELSA Bucuresti, Bismun, LumeBuna.ro, InfoLegal.ro, e-Juridic.ro, Asociația Studenților în Drept, EvenimenteStudentesti.ro

Vă așteptăm cu zâmbetul pe buze!

Participarea este gratuită, însă numărul de locuri în sală este limitat. Pentru a rezerva un loc în sală vă rugăm să folosiți formularul de mai jos.