3,085 citiri

Și, de unde o să scoți tu un avocat?

evil-lawyer Moare un inginer şi ajunge la Porţile Raiului. Îl caută Sfântul Petru prin catastife, dar nu-l găseşte şi atunci îi spune inginerului:
– Îmi pare rău, trebuie să te duci în Iad. Inginerul n-are ce face și se duce în Iad; dar sătul de mizeriile specifice Iadului începe să facă diverse îmbunătăţiri.

Cu trecerea timpului, în Iad încep să beneficieze de ISO 9000, SAP, control de fluxuri de cenuşă, aer condiţionat, cuptoare de smoală cu alimentare automată, closete cu auto-spălare, sala maşinilor automată, programe de siguranță şi prevenire a accidentelor, scări rulante, reţele de comunicaţii cu fibră optică, programe de mentenanţă predictivă, sisteme de control field bus şi Hart, acces pe bază de amprente digitale, Wi-fi, iPod-uri.

Într-o bună zi, îl sună Dumnezeu pe Satana şi-l întreabă cum mai merg lucrurile în Iad.

Acesta îi răspunde:
– Suntem pe cale să ne certificăm ISO 9000, 14000, 18000, 21000, avem un sistem de control de flux al cenuşii, aer condiţionat, closete cu drenaj prin infraroşii, scări rulante cu limitatoare automate de sarcină, echipament domestic pentru eficienţă energetică, internet la liber… Până şi eu am publicat prima versiune a paginii mele web.

La care Dumnezeu tună prin telefon:

– Ceeeeeeee ??? Vrei să spui că ţii cumva acolo la tine vreun inginer ???
– Da! Dar de ce întrebi, răspunde Satana, cu tupeu.
– Aşa ceva este inadmisibil! Ce face un inginer în Iad? Locul lui nu este în Iad. Inginerii întotdeauna merg în Rai. Să mi-l trimiţi imediat, m-ai auzit?
– Nici să nu visezi aşa ceva, inginerul va rămâne cu mine pentru eternitate.
– Trimite-mi-l imediat, dacă nu, te dau in judecată!
La care Satana începe să râda în hohote:
– Nu zău, chiar aşa? ŞI… DE UNDE O SĂ SCOŢI TU UN AVOCAT?